Netwerk Muziek

Ben je een muzikant en/of performer op zoek naar speelkansen? Ben je een concertorganisator op zoek naar lokaal talent? Wil je meer muziekbeleving in en rond Turnhout? Kom dan naar het Netwerk Muziek op 24 februari.

Het Netwerk Muziek bestaat uit mensen die willen bijdragen aan een actieve muziekscene in regio Turnhout. Het Netwerk wil inzetten op ontmoeting en meer (pop)muziek in en rond Stad Turnhout. 

Wat staat er op het menu? 

Alles begint bij elkaar leren kennen! In de regio Turnhout leeft een rijke, maar versnipperde muziekscene. Gedurende deze avond kan je je muzieknetwerk uitbreiden, contacten uitwisselen, je ervaringen delen en samen werken aan (groei)kansen. Verder worden er ook enkele initiatieven voorgesteld met als doel om de lokale muziek meer in de kijker te zetten. 

Nine and 1/2

We eindigen deze avond in café Barzoen waar je kan napraten en een concert bijwonen van Nine and 1/2. Deze band is het nieuwe project rond David Boyée. De Antwerpenaar heeft projecten genoeg gekend en is vooral bekend binnen de wereldmuziek met bands als S.W.A.N., Think of One, Flat Earth Society, en oerformatie De Plakband, met onder andere komiek en televisiemaker Wim Helsen in de rangen en bandleden van dEUS en Noordkaap.

Schrijf je in

Praktisch

Wanneer
Vrijdag 24 februari

Programma
19 uur: start
21 uur: einde met een drankje en een optreden van Nine and 1/2 in Barzoen

Waar
Kuub (Cultuurhuis de Warande) - Warandestraat 42, 2300 Turnhout

Meer info
Neem contact via 0474 70 43 39 of frederik.declercq@turnhout.be