Iedereen Digitaal Mee

Digitale hulp nodig? Welkom bij onze Digipunten 

De zes gemeenten van Regio in Transitie bundelen de krachten en zetten samen in op het ondersteunen van mensen met digitale vragen. Ken of ben jij iemand die digitaal niet zo vaardig is en die wat extra hulp kan gebruiken? Kom dan gerust eens naar een Digipunt. Daar helpen we je gratis weer op weg!
We hebben er ook computers beschikbaar, en er is gratis wifi voor iedereen.

Gratis workshops en initiaties

Heb je nog nooit met een computer, tablet of smartphone gewerkt? Voel je je onzeker over deze apparaten, bepaalde apps of websites en wil je graag leren? Je kunt meedoen aan lessen in kleine groepjes waarin je stap voor stap leert werken met computers, tablets, smartphones en meer. Dit alles gebeurt op jouw eigen tempo.
Kom langs bij ons Digipunt of neem een kijkje op de website. Je kan ook inschrijven voor opleidingen in andere gemeenten. Inschrijven kan via 014 41 82 18.

We zoeken vrijwilligers!

Om onze Digipunten nog beter te maken, zoeken we mensen die willen helpen tijdens de vrije inloopmomenten of die basiscomputerlessen willen geven. Ben jij handig met computers en smartphones? Zie je jezelf beginners op een rustige en vriendelijke manier uitleggen hoe het werkt?
Meld je aan via digidak.be/vrijwilligerworden. Je wordt lid van een gezellige groep vrijwilligers die allerlei digitale initiatieven organiseren. Digidak zorgt voor training en ondersteuning zodat je goed op weg bent.

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van ons aanbod en nieuwe activiteiten in onze regio? Neem regelmatig een kijkje op de volgende websites: