Zwembad Stadspark

Zwembad opnieuw open

Op zaterdag 4 februari 2017 opende het vernieuwde zwembad de deuren. 

Op de website van Zwembad Stadspark vind je alle praktische informatie en kun je ook al inschrijven voor de zwemlessen. Nog vragen? Neem contact op met Optisport, de nieuwe uitbater van het zwembad via 014 65 80 22 of e-mail stadspark@optisport.be

Het nieuwe zwembad is een zwemparadijs met een sterk aanbod voor alle leeftijden met een kinderwereld, een sport- en doelgroepenzone, een attractie- en wellnesszone en een horecagedeelte. 

Terugbetalingen voor Turnhoutse zwemmers tot 4 april 2017

Turnhoutse zwemmers kunnen hun jaarabonnementen en meerbeurtenkaarten deels terugbetaald krijgen tot 4 april 2017. Dat geldt zowel voor kaarten en abonnementen van Zwembad Stadspark vóór de sluiting als voor kaarten en abonnementen van enkele zwembaden uit de regio tijdens de sluitingsperiode van Zwembad Stadspark.

De aanvraag kan alleen nog met een speciaal formulier, en de terugbetaling loopt via de bank. Je kunt de aanvraagformulieren verkrijgen aan het onthaal van het Stadskantoor. Aanvragen die na 4 april 2017 toekomen, zullen niet meer behandeld worden.

Voor wie in de regio gaat zwemmen

Voor zwembaden uit de regio gebeurt de tegemoetkoming in de loop van de eerste maand na afsluiting van het kwartaal.

Het aanvraagformulier voor tegemoetkoming bezorg je aan het onthaal van het Stadskantoor, samen met het origineel aankoopbewijs en een kopie van je identiteitsbewijs. Opsturen met de post mag ook, aan AGB Turnhout, Campus Blairon 200, 2300 Turnhout.

Je kunt een tegemoetkoming aanvragen voor je zwembeurten tot en met 3 februari 2017. De aanvraag kun je indienen tot en met 4 april 2017.

De regeling geldt voor de zwembaden van
- Arendonk
- Baarle-Nassau
- Beerse
- Geel
- Herentals
- Lille
- Mol (Den Uyt)
- Weelde.

Voor wie een oude meerbeurtenkaart of abonnement van Zwembad Stadspark heeft

Heb je een abonnement of meerbeurtenkaart van voor de sluitingsperiode? Die kun je op werkdagen tussen 9 en 17 uur eenvoudig inwisselen voor een nieuw exemplaar aan het onthaal van Zwembad Stadspark (gesloten op 3 februari).
Vergeet je polsbandje niet mee brengen. Elk omgewisseld abonnement gaat in vanaf 4 februari 2017. Omruilen kan tot en met 4 april 2017.

Wens je abonnementen en beurtenkaarten van Zwembad Stadspark voor de sluitingsperiode niet om te zetten, dan kan je ze ook laten uitbetalen. Daarvoor bestaat er een apart aanvraagformulier voor terugbetaling.

Dat breng je voor 4 april 2017 ingevuld binnen op het onthaal van het Stadskantoor, samen met je polsbandje.