Peuterspeelpunt

Wat?

Een Peuterspeelpunt is een ontmoetingsruimte voor kinderen tot 3 jaar en hun mama, papa, grootouders of babysit. De kindjes kunnen in een speelpunt wennen aan andere kinderen, een andere omgeving, andere volwassenen. Zo zal de stap naar de kleuterschool kleiner zijn.

Ouders, grootouders of babysit blijven de hele tijd aanwezig, kunnen samen met de kleintjes spelen en gezellig met andere opvoeders praten. Zij kunnen elkaar bijstaan bij de opvoeding van hun kinderen. De begeleiders houden alles mee in de gaten en nodigen de bezoekers uit om er een leuke voormiddag van te maken. 
 
De Peuterspeelpunten zijn gratis toegankelijk. De kindjes krijgen een lekker stuk fruit en een glaasje water, ouders, grootouders en baybsit krijgen koffie of thee.
 
Je hoeft voor de Peuterspeelpunten niet in te schrijven of te reserveren. Iedere locatie is vrij toegankelijk en heeft eigen openingsuren.

 

Waar?

Turnhout

  • T'ANtWOORD - Otterstraat 116 - maandag van 9 tot 11.30 uur
  • Stokt - Gildenstraat 1 - dinsdag van 9 tot 11.30 uur
  • Parochiezaal Schorvoort - Schorvoortberg 58 - woensdag van 9 tot 11.30 uur
  • de Warande (KUUB - Glazen Zaal) - Warandestraat 42 - donderdag van 9 tot 11.30 uur
  • Peutersportpunt - Sporthal Stadspark - Steenweg Op Zevendonk 18 - open op vrijdag van 10.15 tot 12.15 uur.  Peutersportpunt is gesloten op schoolvakantiedagen. 
    Van 1 juni tot 31 augustus wordt het Peutersportpunt vervangen door Peuterspelen in het Stadspark van 9 tot 12.30 uur.  Je vindt ons op het plein voor het zwembad. Iedereen welkom!

 

 

Sluitingsdagen 2019

De Peuterspeelpunten zijn gesloten van 25/12/2019 tot en met 5/01/2020.