Parkappartementen

De Parkappartementen van de Parkwijk volstaan niet meer. Maar daar brengt Woonboog snel verandering in, met nieuwe gebouwen voor optimaal wooncomfort.

Parkappartementen: nieuw voor optimaal comfort

Woon je in een van de Parkappartementen in de Parkwijk? Dan hebben we goed nieuws voor je. Vandaag zijn de bergruimte en de badkamer te klein, zijn de appartementen onvoldoende geïsoleerd en kampen ze met condensatieproblemen. Maar er is beterschap op komst. Want Woonboog maakt werk van gloednieuwe Parkappartementen, waar je veel kwaliteitsvoller zal wonen.

Opnieuw beginnen, voor optimaal wooncomfort

De huidige appartementen renoveren heeft geen zin meer. Beter vervangen we ze door nieuwe gebouwen. Er komen drie hoge en drie lage gebouwen in de plaats, verbonden door een overdekte wandelgang. Die zullen appartementen van verschillende grootte bieden, met elk een eigen terras. In de kelder komen ruime fietsstallingen, met een fietslift in de hoge gebouwen. Op het gelijkvloers van de lage gebouwen voorzien we telkens een conciërgewoning, een gemeenschappelijk waslokaal en een buurtzaaltje.

Stap voor stap, met respect voor de bewoners

De werken voor de nieuwe Parkappartementen zijn al volop bezig. Residenties 4, 5 en 6 stonden leeg. Die hebben we eerst afgebroken. Daar zullen we nu nieuwe woningen bouwen, waarna de bewoners van residenties 1, 2 en 3 daar naartoe kunnen verhuizen. Vervolgens breken we de residenties 1, 2 en 3 af, waarna we ook daar twee nieuwe gebouwen plaatsen.

Wanneer doen we wat?

Minderhinderplan

Werken brengen helaas overlast met zich mee. Om dit tot een minimum te beperken heeft de aannemer een minderhinderplan opgemaakt. Zo rijdt er onder andere geen zwaar vrachtverkeer bij de begin- en einduren van de school en blijft het bruggetje naar het Stadspark steeds bereikbaar. Het hele minderhinderplan kan je hier terugvinden.

Vragen?

Neem gerust contact op via:
T 014 40 11 00
E parkwijk@woonboog.be

Terug naar Woonboog bouwt en renoveert