Woonboog bouwt en renoveert

Duurzame, comfortabele huurwoningen in een aantrekkelijke buurt. Dat wil Woonboog waarmaken, met grootse bouw- en renovatieplannen voor de Parkwijk.

De komende tien jaar renoveert woonmaatschappij Woonboog alle huurwoningen van de Parkwijk. Daarnaast bouwt de woonmaatschappij nieuwe rijwoningen en iets hogere appartementsgebouwen. Zo krijg je er als huurder opnieuw een comfortabele, duurzame woning. Een vernieuwde thuis in een aantrekkelijke, groene buurt.

Een ambitieus project, we beseffen het. Daarom is het opgesplitst in verschillende deelprojecten en fasen, volgens de planning van het masterplan voor de Parkwijk. Sommige deelprojecten zijn al in voorbereiding of uitvoering. Voor andere werkt Woonboog de plannen nog volop uit en is de realisatie pas over enkele jaren gepland. Door subsidies van de VMSW betaalt Woonboog ook mee aan de vernieuwing van de openbare ruimte. Wat we precies van plan zijn? Een sterke buurt scheppen, waar het goed leven is. Hoe we dat doen? Dat ontdek je hier.

Hoe verbeteren we woningen al in 2023?
Bouwprojecten vergen tijd. Maar sommige ingrepen kunnen we nu al doen, om de woningen leefbaar te houden tot aan de grote vernieuwing. Vele lege woningen worden later terug verhuurbaar. Zo voeren we in het voorjaar van 2023 verschillende kleinere renovaties uit in het Elandersplantsoen, Xaverianenplantsoen en het Rodenbachplantsoen.
 

Vragen over de projecten van Woonboog?
Neem gerust contact op via:
014 40 11 00
E parkwijk@woonboog.be

Wie wij zijn
Woonboog is het resultaat van de samensmelting van DE ARK, de Molse Bouwmaatschappij en Sociaal Verhuur-Kantoor Noorderkempen. Samen vormen we één woonmaatschappij in de regio Kempen-Midden.