Markten

 • Zaterdagmarkt

  Fruitkraam op de zaterdagse marktZelfs als je geen boodschappen moet doen, is de zaterdagse markt een belevenis. Hier komen allerlei soorten Turnhoutenaren hun verse producten kopen. Knabbelend op een proevertje word je geëntertaind door enthousiaste marktkramers.

  'Twee kilo voor nen euro'

  Elke zaterdag tussen 8 en 12.30 uur komt er geroezemoes boven de Grote Markt uit. De zaterdagse markt is een traditie voor Turnhoutenaren. De heerlijke geuren van verse voedingswaren, roepende marktkramers en snoepende kinderen stralen een en al gezelligheid uit. Je vindt er ook textiel, bloemen, lederwaren, schoonmaakproducten.

  Tijdens Turnhout Kermis vind je de zaterdagse markt op Parking Stadspark.

 • Antiek- en curiosamarkt

  Marktkramer op rommelmarktDe zondagse antiekmarkt lokt elk weekend kijk- en kooplustigen naar de Warande. Elk weekend opnieuw kun je hier een gemoedelijke, gezellige sfeer opsnuiven in het hartje van de stad. Ongetwijfeld ga je met iets nieuws naar huis.

  Tweedehands snuisterijen

  Heel het jaar door kun je elke zondagvoormiddag van 7 tot 12.30 uur rondom het kasteel en de Warande rondsnuffelen op de antiekmarkt. Het is aangenaam slenteren in nostalgische sferen. Ontgroeid speelgoed zoekt hier nieuwe speelmaatjes, hebbedingetjes liggen er voor een appel en een ei, vergeten schatten komen aan de oppervlakte.

 • Verkopen op rommelmarkt

  Op de antiekmarkt kun je je oude spullen te koop aanbieden. Er zijn standplaatsen binnen en buiten. Voor een standplaats binnen moet je op voorhand een aanvraag doen. Wil je buiten staan, dan hoeft dat niet.

  De overdekte standplaatsen zijn in de hal van de Warande.

  Er gaan elk jaar ook speciale tweedehands markten door op verschillende locaties. Volg daarvoor de nieuwsberichten.