Locatieadvies

Ben je voor je onderneming op zoek naar een locatie in Turnhout? Neem dan zeker contact op met de dienst Ondernemen & Werk. Zij helpen jou verder in deze zoektocht. 

De dienstverlening is er voor alle ondernemers in Turnhout. Zowel een groot industrieel bedrijf, een kleine ambachtelijke onderneming als een creatief retailconcept en alles daar tussenin kunnen met hun locatievraag terecht bij de consulenten van de dienst Ondernemen & Werk. Met vragen rond huren, kopen, zoektochten op korte en lange termijn, pop-up's en andere concepten kan je steeds bij hen terecht. Je bereikt hen via mail.

bizLocator

bizLocator is een online platform voor bedrijfsvastgoed. Het brengt aanbieders van bedrijfsvastgoed en ondernemers die op zoek zijn naar een geschikte bedrijfslocatie met elkaar in contact.

bizLocator is een tool van CIB Vlaanderen (Federatie van vastgoedmakelaars en vastgoedprofessionals) en werd ontwikkeld met de steun van Agentschap Innoveren & Ondernemen.

Geopunt

Geopunt is de centrale toegangspoort tot geografische overheidsinformatie. Het geoportaal maakt geografische informatie toegankelijk voor overheidsinstanties, burgers, organisaties en bedrijven. Op geopunt.be vind je alle bedrijventerreinen, bedrijventerreinen in ontwikkeling, in planning, steunzones en brownfieldconvenanten. Ook alle informatie over beschikbare gebruikspercelen vind je daarop terug.