Welkom bij Winter in Turnhout!


Ook deze winter dompelen we onze stad onder in een gezellige, winterse sfeer. Bewonder onze Wintertuin, hang je wensen in de kerstwensboom of trek de natuur in voor een frisse winterwandeling. Voor elk wat wils.

Het Wintersalon op de Grote Markt opent op 22 december. Tot en met 8 januari kun je er terecht voor een divers aanbod voor jong en oud met onder meer muziekoptredens en (kinder-activiteiten in en rond de Wintertuin). Dit jaar kun je je ook uitleven op een heuse rollerpiste. Ook de verenigingen staan opnieuw paraat om je te bedienen van een hapje en drankje vanuit de welgekende chalets. De Wintertuin met kerststal kun je reeds vanaf 16 december bezichtigen.

In onze winkelstraten hangt deze winter ook een gezellige sfeer. Zo zijn de straten feestelijk versierd en worden de winkeletalages ingepakt met warme kerstwensen. Bovendien kun je ook op zondag 11 en zondag 18 december shoppen bij heel wat Turnhoutse handelaars. Op 22 december organiseren we een laatavondshopping.

De winter zorgt voor prachtige taferelen in onze Turnhoutse natuur. Ontdek het zelf via een van onze winterwandelingen. Voor de allerkleinsten voorzien we opnieuw een doe-wandeling waarin de Pinkies een hoofdrol spelen. Mag het nog wat actiever? Dan is de Hert&Run zeker wat voor jou.

Winter in Turnhout levert ongetwijfeld heel wat mooie beelden op. Ga je skeeleren op de rollerpiste, loop je de Hert&Run of maak je een wandeling in het Vennengebied? Deel je foto’s dan openbaar op Instagram met #winterinturnhout. Tip: tag @stad_turnhout en wie weet verschijnt jouw foto wel op onze kanalen.

Meer info