Schatten van Vlieg in Turnhout

Hoera, 10 jaar!

Voor de tiende keer verstopte Vlieg zijn schatkisten in Turnhout! Zijn Turnhoutse trawanten hadden die mooie ronde verjaardag graag groots gevierd samen met alle schatkistjagers, maar door de coronamaatregelen is dat spijtig genoeg niet mogelijk. Niet getreurd! We trakteren jullie wel op een extra zoektocht doorheen de stad!

Ga op trot!

Haal om te beginnen het wedstrijdformulier uit het Stadsmagazine dat je in de brievenbus vindt. Je kunt ook een exemplaar afhalen bij de balies van de musea of je kunt het formulier downloaden en printen.

Ga vervolgens langs bij de 7 locaties van de schattenjacht. Buiten bij elke locatie hangt een afbeelding van een voorwerp dat geluid maakt. Vul de naam van dat voorwerp in op het wedstrijdformulier, op de juiste plek in het kruiswoordraadsel. Alles gevonden? Dan lees je de oplossing van onze schattenjacht van boven naar beneden in de vetgedrukte vakjes.

Als je die oplossing aan ons bezorgt vóór 7 september, dan maak je kans op een tof pretpakket aan het einde van de zomer! Dat kan op twee manieren: ofwel stuur je het antwoord in via het online antwoordformulier, ofwel stop je het gedrukte wedstrijdformulier in de brievenbus van de bibliotheek.

Vergeet ook niet om op elke locatie de extra opdracht te doen!

Extra zoektochten binnenshuis

Tijdens de openingsuren kun je op alle locaties nog aparte zoektochten ondernemen, binnen (of ook buiten), en daarmee kun je een Klankboekje van Vlieg verdienen. Voor de zoektochten binnen moet je vooraf reserveren. De informatie daarover vind je in de tabel achteraan op het gedrukte wedstrijdformulier.

Waar verstopte Vlieg zijn schatkisten?


Bibliotheek Turnhout, Kasteeldreef 10
Begijnhofmuseum, Begijnhof 56
Cultuurhuis de Warande, Warandestraat 42
Nationaal Museum van de Speelkaart, Druivenstraat 18
Natuurpunt Museum, Graatakker 11
Stadsboerderij, Veldekensweg 10
Taxandriamuseum, Begijnenstraat 28