The Box: test je ondernemersidee of -product

The Box biedt tal van mogelijkheden voor zowel starters als bestaande ondernemers. Wil je bijvoorbeeld een vernieuwend winkelconcept uittesten of een nieuw product voorstellen aan het grote publiek? Plan je een ontmoetingsweekend voor de klanten van je online shop? In The Box kan het allemaal.

The Box is een plug & play-handelspand. Dat wil zeggen dat de voorzieningen (water, gas, elektriciteit, internet, bancontact  …), verzekeringen en vergunningen al in orde zijn. Er is bovendien een basiskeuken en er staan (modulaire) meubels klaar. Je kunt The Box dus in een mum van tijd omtoveren tot je eigen persoonlijke handelspand.

Opstartkosten zijn er niet, je betaalt alleen een marktconforme prijs voor de periode dat je het pand gebruikt. Je zit dus niet vast aan een huurcontract van enkele jaren. Je gebruikt The Box voor een weekend, een week of een maand.

Een plug & play-handelspand geeft je de kans om op een efficiënte manier je concept, je idee, je nieuwe product … te testen, te tonen en te lanceren. Via de mediakanalen van The Box Vlaanderen krijg je bovendien steun voor je communicatie en promotie.

Bekijk snel onze virtuele tour.

Voorwaarden voor kandidaat-Boxers

  • Je hebt een ondernemingsnummer of je vraagt er een aan.
  • Je oefent een commerciële activiteit uit.
  • Je neemt deel aan shoppingweekends wanneer die worden georganiseerd tijdens jouw periode in The Box.

Wat biedt The Box?

  • plug & play-handelspand
  • communicatieve ondersteuning
  • ondersteuning voor starters

 Dit project is gesubsidieerd door EFRO Vlaanderen 2014-2020.