Stoeber | Programma zondag 25 juni

Amusement en Muziek op de Grote Markt

13.00-18.00 uur            Shopping
13.30 uur                      Doorlopend kinderanimatie
13.30-14.30 uur            DJ Funkie Frankie
14.30-16.00 uur            Cooking with Knopfler
16.30-18.00 uur            The Party Crew
18.00-19.00 uur            DJ Funkie Frankie

Shopping

De Turnhoutse handelaars openen uitzonderlijk ook op zondag hun deuren om de zomer extra feestelijk in te zetten!

Loop zeker eens langs de kraampjes in het centrum en geniet van braderieprijzen in je zoektocht naar een nieuwe zomeroutfit! Rondlopende straatartiesten en muzikanten vrolijken ondertussen de winkelstraten op.

Op zondag zijn de winkels open van 13 tot 18 uur.

 


Doorlopend kinderanimatie

De Grote Markt wordt voor een dag omgetoverd tot een grote kindertuin waar kinderen (jong en oud) zich kunnen uitleven op klim-palmbomen en trampolines.
De allerkleinsten worden verwend door een ballonact of kruipen in de stoel van de kindergrimme.
Fun verzekerd!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DJ Funkie Frankie

Funkie Frankie brengt zijn bak vol oude vinylplaten mee om de Grote Markt te overspoelen met bekende en onbekende dansnummers. Platen regelrecht van de rommelmarkt, het zou echt kunnen. ‘Oude dansmuziek van een jonge knaap’, zo kondigt hij zélf zijn set aan. Als het publiek op het plein het enthousiasme evenaart van de dj op het podium, dan wordt dit afsluitende uur een groot feest.

Start om 13.30 uur en 18 uur

 

 

Cooking with Knopfler

Bart Buls en David Piedfort presenteren met trots: ‘Cooking with Knopfler’, ontstaan uit hun gedeelde liefde voor de muziek van Mark Knopfler en Dire Straits. Het concept past perfect in theaters, maar evengoed op festivals en (zomerse) muziekhappenings.

Begeleid door topmuzikanten nemen Bart en David je mee langs Knopflers sfeervolle grooves, zijn rhythm-and-blues, zijn feeërieke ballades, vele ongekende parels én de grote Dire Straits-hits!

Start om 14.30 uur 

 

The Party Crew

Bij The Party Crew gaan muziek en entertainment perfect samen. Hun straffe interactie met het publiek, véél afwisseling en een heel breed repertoire zijn de ingrediënten voor een topavond.

De zes vrienden willen maar één ding: een daverend feest. Met een bombardement van tijdloze hits in verschillende medleys doen ze elke dansvloer losbarsten! Ook visueel is dit een prachtige show, met confettikanonnen, rookmachines en allerlei pyrotechnische effecten (maar allemaal veilig).

The Party Crew deelde het podium al met kleppers als De Romeo’s, Olivia, Ilsen & Verhulst, Paul Michiels, Kelly Pfaff, Regi en Margriet Hermans. En ook die waren onder de indruk!

Start om 16.30 uur