Stoeber | Programma zaterdag 24 juni

Salsa op de Grote Markt

10.00-18.00 uur             Shopping
14.00-16.00 uur             DeeJay Baobab
16.00-18.00 uur             Initiatie dansles op zuiderse muziek
18.00-21.00 uur             DeeJay Baobab
21.00-21.45 uur             Daniel Lopez Montejo
21.45-22.15 uur             DeeJay Baobab
22.15-23.00 uur             Daniel Lopez Montejo
23.00-24.00 uur             DeeJay Baobab

Shopping

Dankzij de braderieprijzen bij de Turnhoutse handelaars kan je profiteren van de eerste kortingen op je nieuwe zomeroutfits.
Loop zeker eens langs de kraampjes in het centrum van Turnhout! Rondlopende straatartiesten en muzikanten vrolijken ondertussen de winkelstraten op.

Op zaterdag kan je shoppen tussen 10 en 18 uur.

 

 

DeeJay Baobab

DeeJay Baobab draait een dansbare mix van verschillende Zuid-Amerikaanse muziekstijlen: uiteraard salsa, merengue, bachata en kizomba, maar ook urban latin, reggaeton en dembow afgewisseld met recente Latijns-Amerikaanse popmuziek. DeeJay Baobab is bekend en geliefd bij salsadansers voor zijn zeer diverse keuze van alle stijlen die die salsa te bieden heeft.

 

 

Salsa Rica Dance Company geeft initiatieles salsa

De Grote Markt wordt het decor voor een fiësta latino, waaraan je zelf kan deelnemen! De dansers van de Salsa Rica Dance Company laten je kennismaken met een paar zuiderse dansen. Probeer salsa, merengue of bachata en laat je meevoeren over de houten dansvloer.

Start om 16 uur
Gratis
Meer info op www.srdc.be  

Daniel Lopez Montejo

Daniel Lopez Montejo is geboren in Cuba, maar woont al sinds 2005 in België. Hij deed ervaring op door samen te werken met andere artiesten, onder meer Metejoor, maar had ook zelf al bands. Naar Stoeber brengt hij een eigen orkest mee, met zeven rasechte Cubanen die de typische salsamuziek brengen, maar ook merengue, bachata, kizomba, son en rumba.

Daniel combineert grote festivals als Sfinx Mixed met kleinere podia en maakte zich overal al bijzonder geliefd bij fervente salsadansers.