Stoeber | Programma vrijdag 23 juni

Muziek op de Grote Markt

19.00-20.00 uur             Nancy’s Neighbours
20.30-22.00 uur             Radio Guga
22.00-00.00 uur             2 Fabiola en dj-set Pat Krimson

 

Nancy’s Neighbours

Nancy’s Neighbours is een veelzijdige en energieke Kempense coverband. Deze zeven muzikanten weten hoe ze hun publiek in beweging moeten krijgen! Van swingende discoklassiekers tot de nieuwste hits, het staat allemaal op het feestelijke repertoire. Kom dansen!

Start om 19 uur

 

 

 

Radio Guga 

Waar Radio Guga komt, is het altijd feest. De band heeft dan ook een sterke formule: bekende hits en een schitterende band. Dankzij de komst van topzangeressen Chantal Kashala en Karen Yperman werd het repertoire dit jaar nog flink uitgebreid. En dan is er uiteraard Guga Baul, meester-stemmenimitator en leverancier van grappige bindteksten. Hoor je 500 stemmen of toch maar één? Bart Peeters, Raymond Van het Groenewoud, Clouseau, Elvis Presley, Ed Sheeran, Kings of Leon, Toto, Fleetwood Mac, Stromae, The Black Eyed Peas en zelfs Rammstein komen op het podium! Of toch niet?

Start om 20.30 uur

Credits: Michiel Devijver

2 Fabiola + dj-set Pat Krimson

Het feest wordt uitbundig en in grootse stijl afgesloten met dance-sensatie 2 Fabiola. Blijf dansen!

In de gouden jaren 90 scoorde 2 Fabiola de ene hit na de andere. In 2014 liet de band opnieuw van zich horen met een deelname aan de preselecties voor het Eurovisiesongfestival én met de superhit ‘She’s After My Piano’. In het voorjaar van 2022 namen Pat Krimson en Loredana deel aan het VTM-programma ‘Liefde Voor Muziek’.

In de set van 2 Fabiola zitten hits van vroeger en nu. They will lift you up to the highest emotions!

Start om 22 uur