Peutersportpunt

Wijzigingen wegen COVID-19-maatregelen

Wegens de huidige maatregelen zijn onze werkingen en vestigingen gesloten voor onbepaalde tijd. Zowel de peuterspeelpunten, het peutersportpunt en de speelotheken zijn gesloten!

Wat is het?

Op vrijdagvoormiddag van 10.45 tot 12.15 uur (behalve in de schoolvakanties) kunnen kinderen tot 3 jaar gratis samen met een ouder, grootouder of oppas komen sporten en spelen in de sporthal van het Stadspark. De sporthal wordt elke vrijdag ingericht tot een multiactieve ruimte met veel beweegmogelijkheden.

Op maandagvoormiddag van 9.15 tot 12.15 uur (in de maand september) kunnen kinderen tot 3 jaar gratis samen met een ouder, grootouder of oppas komen sporten en spelen buiten in de rozentuin achter de sporthal van het Stadspark. De rozentuin wordt elke maandag omgetoverd tot een outdoor activiteitenparcours voor onze kleine ravotters. Voorzien jullie aangepaste kledij en schoeisel al naargelang het weer?

Programma

Om het vrijdagaanbod extra aantrekkelijk te maken en voldoende afwisseling te bieden, zorgen we voor een kort programma. Het programma verloopt ongeveer zo:

10.45 uur        Ontvangst en klaarmaken
11.00 uur        Parcours en sporthal ontdekken
11.30 uur        Kort afwisselend programma
12.15 uur        Einde van het sportieve moment

 

Uitzonderlijke sluitingsdagen: 
Vrijdag 25 december 2020 Peutersportpunt gesloten
Vrijdag 1 januari 2021 Peutersportpunt gesloten