Vormingsaanbod en studiedagen

Stad Turnhout organiseert samen met LOP, scholen, ouders, CLB, welzijnspartners ... jaarlijks vormings- en studiedagen. Die kunnen diverse thema’s behandelen en voor verschillende doelgroepen bestemd zijn.

Bekijk hier de volledige kalender met het aanbod van de verschillende stedelijke diensten.

Volgende activiteiten zetten we in de kijker:

Belevingstoer 'Welbevinden on Tour'

Op 12 maart gaan we op belevingstoer in Turnhout om het actieplan rond welbevinden aan te voelen.  We stappen de bus in van onze partner De Lijn en bezoeken een 4-tal plaatsen waar acties tegen pesten zichtbaar worden. Onderweg krijg je weetjes en highlights mee.  We brengen verhalen van kinderen en jongeren tot leven en maken kennis met gezichten die voor jou van nut kunnen zijn. Want in Turnhout werken we 365 dagen lang om (cyber)pesten aan te pakken. Na onze trip kunnen mensen nakaarten en netwerken bij een tas soep.
 
Dit aanbod is een organisatie van Stad Turnhout.
 
  • Voor: basisscholen, secundair onderwijs, het jeugdwelzijnsveld en de partners van het stedelijk actieplan
  • Datum: dinsdag 12 maart; verzamelen tussen 8.30 en 8.40 uur. Vertrek om 8.45 uur. Einde bustoer om 12.15 uur. Netwerkmoment met solidaire soep van Culinair Solidair tussen 12.15 en 13 uur.
  • Locatie: start en eindplaats aan de Lokale Politie Turnhout, Noord-Brabantlaan 70, 2300 Turnhout; parkeermogelijkheid langs de weg.
  • Prijs: gratis
  • Inschrijven: tot 1 maart via het formulier.
  • Info: leen.dockx@turnhout.be, 014 44 33 73