Groeten voor Turnhout

 

Groeten voor Turnhout

Je kent ze wel, de postkaartjes met de tekst ‘Groeten uit …’ om naar familie en vrienden te sturen van op vakantie. Door de sociale media worden die al een beetje nostalgie. We willen de traditie echter niet verloren laten gaan.

Daarom is er ‘Groeten voor Turnhout’. Het idee erachter is simpel: je bezorgt ons een leuke vakantiefoto met een Turnhoutse touch waardoor thuisblijvers kunnen meegenieten. Met je inzending maakt je kans op een leuke prijs.

De foto toont een of meerdere personen met een warm hart voor Turnhout op hun vakantiebestemming. Er zijn ook speelkaarten zichtbaar. Hoe je dit in beeld brengt maakt niet uit. Hoe creatiever, hoe liever!

Thuisblijvers genieten mee

Om inwoners en bezoekers te laten meegenieten, stuur je jouw foto('s) naar

Je foto wordt dan opgehangen in de Groeten voor Turnhout-etalage en geplaatst op de Facebookpagina van Toerisme & Uit. Vermeld zeker je naam, adres en de locatie van de foto bij je inzending.

Win een leuke prijs!

Uit alle inzendingen worden een aantal winnaars gekozen. Ook de foto die op de Facebookpagina de meeste likes krijgt, wint een prijs. Onderaan deze pagina vind je het volledige wedstrijdreglement.