Escape wandeling 'De Speurende Speelkaart'

In de mooie stad Turnhout , zijn er 8 stops met puzzels of raadsels. Je ontvangt bij aanvang een stok kaarten, maar op 48 van de 52 kaarten zit een vloek. Deze 'vervloekte' kaarten moeten tijdens de wandeling verwijderd worden uit de stok totdat je het ultieme kwartet overhoudt. Heb je de 4 juiste kaarten? Dan maak je kans op een gratis escape room.

Hoe?
Maak een afspraak voor uw afhaalmoment telefonisch (0470/10 67 11) of online via het formulier onderaan. U ontvangt een bevestiging per mail (check ook zeker je ongewenste mailbox).
Uw afhaalmoment is tevens het startmoment van de escape wandeling. Het is niet mogelijk om de wandeling op te halen en later te starten.

Wanneer?
Starten kan iedere dag tussen 11u00 en 15u00. Op het afgesproken tijdstip ontvangt u het nodige materiaal en leuke extra’s in een mooie, herbruikbare goodiebag.

Waar?
De escape wandeling start en eindigt bij Escape 2300 (Begijnenstraat 40, Turnhout).

Wie?
Deelnemen kan met uw gezin of een groepje van maximum 4 personen. Zelfs de hond kan meewandelen. Rolstoelen en buggy’s zijn mogelijk.

Afstand?
De wandelafstand bedraagt 3 km en is dus ideaal voor verschillende doelgroepen (gezinnen, koppels, jongeren, grootouders met kleinkinderen,…).

Corona?
Alles is outdoor en volledig corona-proof. Vergeet zeker je mondmasker niet!

Timing?
Er is geen tijdsdruk, als tijdspanne voorzien we ongeveer 1,5 uur, maar je kan extra rustpauzes inlassen.

Wanneer

Van woensdag 29 december 2021 tot zondag 8 januari 2023

Altijd open

Waar

Escape 2300

Begijnenstraat 40
2300 Turnhout

Prijs

€25

Organisatie

Escape 2300

Meer info