21 oktober 2021: Dag van de Ouder

Kinderen en jongeren groeien en ontwikkelen in interactie met hun ouders, hun leerkrachten en hun eigen omgeving (vrienden, jeugdbeweging, …). Een school heeft ouders nodig. Door de samenwerking tussen school en ouders worden kinderen sterker. Daarom zijn ouders goud waard.

Op 21 oktober is het Dag van de Ouder. We stimuleren scholen om op die dag de ouders te bedanken omdat zij samen mee zorgen voor de leerkansen van hun kinderen. De school kent de ouders immers het best. Intussen lieten een aantal Turnhoutse scholen weten dat ze op Dag van de Ouder hun ouders extra in de kijker zullen zetten.

Doet jouw school ook mee? Laat je creativiteit de vrije loop en bedenk leuke initiatieven voor Dag van de Ouder. Wij geven je enkele tips en tricks over hoe je deze dag vorm kunt geven. Voor elke deelnemende school voorzien we een extra attentie voor de ouders. Doet jouw school mee, geef ons dan jouw activiteiten door. Op die manier kunnen we elkaar stimuleren en inspireren. We zijn alvast heel benieuwd naar wat jullie zullen ondernemen.