11.11.11-campagne 2021

11.11.11. roept op om mee te investeren in een betere wereld.

 

Bankbiljetten planten


Meer dan ooit is internationale solidariteit van groot belang. Het voorbije anderhalve jaar ondervonden we allemaal hoe sterk onze levens verbonden zijn. Wat hier gebeurt, heeft ook zijn impact ergens anders. En omgekeerd. Daarom deelt 11.11.11. dit jaar bankbiljetten uit, gedrukt op groeipapier. In de biljetten zitten zaadjes die kiemen wanneer je het biljet plant. De bankbiljetten zetten hun slogan kracht bij: 'Investeer mee in een betere wereld'.

 

Waarom investeren een goed idee is!


Iedere dag knokken straffe mensen en organisaties over de hele wereld voor echte verandering. Zodat ieders stem gehoord wordt, voor een leefbare planeet en een eerlijke verdeling van macht en geld. Dat maakt écht het verschil. Deze voorvechters van hoop en internationale solidariteit verdienen jouw steun.

 

Investeer mee


Ook jij kan je steentje bijdragen en mee investeren in een betere wereld! Stort jouw bijdrage op BE30 0000 0000 1111.
Of neem een kijkje op de website van 11.11.11 en ontdek hoe je nog kan helpen investeren in het klimaat, vrouwenrechten, waardig werk, LGBTI + rechten, een eerlijke gezondheidszorg en duurzame conflictoplossingen.

 

Quiz ten voordele van 11.11.11.

 

Op vrijdag 10 december organiseert de Mondiale Raad van Turnhout ism quizploeg Bajes de jaarlijkse quiz ten voordele van 11.11.11. Het gaat om een algemene quiz (niveau D). Iedereen is welkom vanaf 19.30 uur. Om 20.00 uur is de start.

  • Locatie: fuifzaal Futur, Wezenstraat 6 te Turnhout
  • Ploegen: maximum 6 personen per ploeg.
  • Inschrijvingsgeld: 18 euro
  • Inschrijven via deze link.