begijneveldekens2.jpg

Welkom in Park Begijneveldekens!

Op 21 april wordt Park Begijneveldekens aan de Begijnendreef feestelijk geopend. Hiermee is Turnhout alweer een park rijker, een groene plek in de stad waar je kunt sporten, spelen en ontmoeten.

brievenbus-voor-web.jpg

Onderzoek naar de leefbaarheid van de Stad

4 700 bij toeval gekozen inwoners krijgen binnenkort een vragenlijst in hun brievenbus voor de opmaak van de Stadsmonitor. Als jij deze ook ontvangt kun je jouw mening geven over je stad, Turnhout. Neem er even je tijd voor!

 

Bier-voor-web.jpg

Tournee Mondiaal op 30 april

Kom gratis biologische bieren proeven uit eigen land in het kader van de Dag van de  Aarde. Inschrijven is verplicht. De plaatsen zijn beperkt.

 

Vesparoute-dodendraad.jpg

Opening Toeristisch Seizoen

Turnhout gaat een goed gevuld toeristisch seizoen tegemoet. Op zondag 27 april wordt het startschot gegeven met een paar verrassende toppers. De Vesparoute, de oorlogswandeling  en de expo ‘Kartonnen Wapens’ zijn enkele van de toeristische stokpaardjes.

Nieuwe-Kaai51.jpg

Werken aan bruggen

De elektrische installatie van brug 1 en 2 moet vervangen worden. Voor brug 1 (Koningin Elisabethlei - Oude Kaai) is dit van 31 maart tot en met 28 april. Aan brug 2 (Nieuwe Kaai - Steenweg op Merksplas) wordt er gewerkt van 29 april tot en met 27 mei. De wachttijd bedraagt max. 15 minuten.

 


Contact

Stad Turnhout

Campus Blairon 200, 2300 Turnhout

014 44 33 11 | contacteer ons

Vandaag gesloten

alle openingsuren