Kerstsfeer-Print-8.jpg

Winter in Turnhout

Tijdens de maand december geurt het in Turnhout naar warme chocomelk, glühwein en smoutebollen. De kinderen hoor je al van ver lachen van plezier op de ijspiste terwijl de ouders genieten van een natje en een droogje aan de kerstkraampjes.

music-for-life.jpg

Turnhoutenaren steunen Music for life 2014

Van 18 tot 24 december maakt Studio Brussel er samen met de luisteraars opnieuw 'De Warmste Week' van. Ook dit jaar kan wie dat wil geld inzamelen voor een zelfgekozen goed doel. Heel wat Turnhoutenaren zetten een actie op om een goed doel te steunen.

hp_visual.jpg

Leer programmeren in CoderDojo

Hou je van computers, games en zelf (leren) programmeren en ben je tussen 7 en 18 jaar? Dan is CoderDojo helemaal iets voor jou! Zelf games programmeren, interactieve verhalen creëren en robots doen bewegen. De coaches leggen je alles uit. Bovendien zijn de Dojo's gratis.

2014_Kerstshopping.PNG

Kom shoppen in een vurige sfeer

De Turnhoutse handelaars nodigen je van harte uit op de Kerstshopping en de koopzondagen. Op de zondagen zijn de winkels open van 13 tot 18 u. Op 19 december kun je "vurig" shoppen tot 20 u.

 

Bussen_Oudjaar_Banner.jpg

Gezellig de gratis feestbus op

Stad Turnhout en De Lijn trakteren. Je kan op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag gratis de bussen en trams van De Lijn nemen. Daarnaast legt de busmaatschappij ook extra feestbussen in. 

 

Contact

Stad Turnhout

Campus Blairon 200, 2300 Turnhout

014 44 33 11 | contacteer ons

Vandaag gesloten

alle openingsuren